Tickets

De tickets die je bestelt op Kindergarten.nu ontvang je binnen een e-mail als e-ticket. Dit is een dienst van Ticketscript

Het is absoluut niet aan te raden om tickets via een andere aanbieder aan te schaffen. Er kan geen garantie gegeven worden door de organisatie van Kindergarten betreffende de echtheid van deze kaarten en daarmee komt je toegang tot het evenement in gevaar.

Voor elke ticketaankoop geldt verder dat de leeftijd voor toegang tot het festival 18 jaar of ouder is. Kindergarten behoudt zich het recht om toegang tot het festival te weigeren aan jongeren onder de 18 jaar en doet niet aan restitutie van gelden voor tickets in deze gevallen.
LET OP: Er kan op leeftijd gecontroleerd worden (leeftijdsgrens is dus 18+) en ook zal uw gemoedstoestand en bewustzijn in acht genomen worden (niet te dronken of 'wappie' aan de deur verschijnen dus!)

Tickets:

NORMAL TICKET:
39,- EURO excl. Servicekosten
ONBEPERKT pils, wijn en fris. Gratis garderobe.

VERWEND KIND TICKET:
49,- EURO excl. Servicekosten
ONBEPERKT pils, wijn, fris en mixdrankjes. Gratis garderobe en toegang tot bovenverdieping.

GROEPSTICKET:
34,- EURO excl. Servicekosten - 50 pakketten beschikbaar (OP = OP) -
Groepsticket voor 5 personen a 34 euro per stuk. ONBEPERKT pils, wijn en fris. Gratis garderobe.

Secure tickets by ticketscript