Tickets

De tickets die je bestelt op Kindergarten.nu ontvang je binnen een e-mail als e-ticket. Dit is een dienst van Ticketscript die ook de ticketverkoop voor o.a. Awakenings, Appelsap, Voltt en Valtifest verzorgt.

Het is niet aan te raden kaarten online via een andere aanbieder aan te schaffen. Er kan geen garantie gegeven worden door de organisatie van Kindergarten betreffende de echtheid van deze kaarten en daarmee komt je toegang tot het festival in gevaar. Daarbij zijn de prijzen vaak veel hoger dan wanneer je ze via Kindergarten.nu of Free Record Shop bestelt.

Voor elke ticketaankoop geldt verder dat de leeftijd voor toegang tot het festival 18 jaar of ouder is. Kindergarten behoudt zich het recht om toegang tot het festival te weigeren aan jongeren onder de 18 jaar en doet niet aan restitutie van gelden voor tickets.

Ticket - 35 EURO ex. - Verkrijgbaar vanaf zaterdag 8 maart om 10.00 uur t/m 10 mei om 11.00 uur.

DEURPRIJS: 45 EURO
Geen avondprijs of kortingsprijs aan de dagkassa mogelijk.

Secure tickets by ticketscript