KINDERGARTEN NYE MET O.A. DE SLUWE VOS & JOB JOBSE

Kindergarten viert voor de tweede maal een Oud en Nieuw feest in Studio Tilburg. Vorig jaar werd het nog een bonte boel met onder andere Melon en Cleavage, dit jaar belooft het nog vetter te worden met De Sluwe Vos, Job Jobse en Tilburgse helden Ringbaan en Kidnap The DJ.

Kindergarte NYE hanteert als enige Oud en Nieuw feest in Tilburg een all-inclusive ticket waarbij de entree en drank is afgekocht. Voor 39 euro kunnen bezoekers de hele nacht lang onbeperkt pils, fris en wijn bestellen. Voor de liefhebbers van wat sterkers is er een kaartje voor 49 euro en mag men ook onbeperkt mixdrankjes bestellen met whiskey, bacardi en vodka. Ook heeft Kindergarten een beperkt aantal groepstickets waarbij in één keer 5 tickets kunnen worden gekocht voor 34 euro per stuk.

Met de line-up verwelkomt Kindergarten bekenden die in het verleden hebben aangetoond tot de beste dj's te horen van Nederland. Zo maakten De Sluwe Vos en Ringbaan de afgelopen Outdoor al diepe indruk met hun techno/house-sets en was Job Jobse samen met Nuno Dos Santos de afgelopen Indoor volgens velen een van de hoogtepunten van de avond.

Het feest vindt plaats in Studio Tilburg. Kaartjes zijn uitsluitend te koop via www.kindergarten.nu/ticketverkoop. Voor meer info zie www.facebook.com/kindergarten.nu.